Кандидат-кметът, издигнат от “Възраждане, за град Пловдив  - Ангел Георгиев

...
Кандидат-кметът, издигнат от “Възраждане, за град Пловдив  - Ангел Георгиев
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: Искам децата ни да живеят в чист и благоустроен град, а не тяхното бъдеще да се ограбва 

Кандидат-кметът, повдигнат от “Възраждане ”, за град Пловдив  - Ангел Георгиев показа най-важната причина и мотивация да желае по-добро, проведено и транспарантно ръководство за града, в който живее. 
Прочетете още
“Аз пребивавам в Пловдив, фамилията ми е тук, двете ми деца са родени тук, вдишвам и пребивавам с проблемите на пловдивчани, тъй като аз самият се сблъсквам с тях всеки ден, не съм просто мним непряк наблюдаващ. Виждам по какъв начин неограниченият капацитет за напредък на един прелестен град се стопира, поради източването му, ограбването му и все по-голямото затъване в корупционното тресавище, породено от досегашните ръководещи. Всички жители на Пловдив, би трябвало да са наясно, че сходен тип ръководство, ограбва бъдещето на нашите деца ”, разяснява в телевизионно изявление Ангел Георгиев. 

При досегашния управнически модел, който продължава  години наред, всичко се върти към концепцията за грандиозни корупционни схеми. 

“Транспортният безпорядък, породен от едновременното затваряне за ремонтни действия на основни за града пътни артерии, има своето рационално решение - работният развой би трябвало да е бърз, ефикасен и най-благоприятен, както и всички ремонтни действия по пътната инфраструктура да се правят целево и с явен проект и визия за бъдещето развиване на града. Това досега не се случва, тъй като задачата на ръководещите до момента не е жителите на Пловдив да живеят в един по-красив, организиран и благоустроен град, а да откраднат следващите обилни суми от общинския бюджет, с цел да изпълнят личните си джобове ”, разяснява Георгиев. 

" Възраждане " е с номер 42 в бюлетината. 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР